Arhiva vesti
                   

UDRUŽENjE POSLOVNIH ŽENA SRBIJE RASPISALO 14. KONKURS ZA IZBOR NAJBOLjIH PREDUZETNICA (ROKOVI: 17. JUL I 1. SEPTEMBAR 2020)

14. Juli 2020.

Udruženje poslovnih žena Srbije je raspisalo 14. konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji „Cvet uspeha za ženu zmaja".

Sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu da se prijave za jednu od dve kategorije: „Izvozno orijentisana firma" i „Uspešan poslovni model".

Kako je saopštilo Udruženje, treću godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju 5. Principa Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji „Rodno najsenzitivnija kompanija".

Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su ostvarile posebne rezultate i istakne one koje ispunjavaju više uslova iz pomenutih glavnih kategorija i podkategorija.

Na konkurs mogu da se prijave sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Konkurs za preduzetnice je otvoren do 17. jula, dok je za kompanije krajnji rok za prijavu 1. septembar 2020. godine.

Konkursna dokumentacija može da se preuzme na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbijehttp://poslovnezene.org.rs/2020/06/otvoren-xiv-konkurs-cvet-uspeha-za-zenu-zmaja/

Za detaljnije informacije možete da se obratite Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: marketing@poslovnezene.org.rs

Izvor: Udruženje poslovnih žena Srbije i Koordinciono telo