Arhiva vesti
                   

UČITELjU SAŠI IZ OŠ „BRANKO RADIČEVIĆ“NAGRADA „VITEZ TOLERANCIJE“

20. Oktobar 2020.

Bujanovac - Učitelj u bujanovačkoj OŠ „Branko Radičević“ Saša Đorđević je jedan  od dobitnika nagrade „Vitez tolerancije“, koja se dodeljuje onima koji „čine dobra dela prema svojim sugrađanima, realizuju donacije, ponašaju se socijalno odgovorno i daju drugima primer svojim postojanjem i delovanjem u zajednici, promovišu filantropiju i altruizam i iskazuju predanost u svom radu kojom iskoračuju daleko iznad profesionalnih obaveza“.

Saša je dobio nagradu Udruženja „Vitezovi osmeha“ zbog toga što nesebično deli svoje znanje i pomaže kolegama u organizovanju onlajn nastave.

„Predložila me je koleginica iz Vojvodine zbog svega što smo do sada uradili kako bi nastavnicima širom Srbije olakšali rad u uslovima pandemije. Kažem mi, zato što ne bih uspeo bez pomoći kolega Slađana Petrovića Đuse i Snežane Mitić, koji ovu nagradu zaslužuju pođednako kao i ja“, kaže Đorđević.

Udruženje „Vitezovi osmeha“ je nevladina humanitarna organizacija okupljena oko ideje svakodnevnog stručnog angažovanja u cilju obezbeđivanja socioedukativnh podsticaja svim osobama sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom. Čini ga grupa socijalnih pedagoga, defektologa i inženjera, stručnih i posvećenih u svojim oblastima.

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo