Arhiva vesti
                   

UČESTVUJTE NA UVODNOJ KONFERENCIJI PROJEKTA SOCIETIES

25. Septembar 2020.

Učestvujte na uvodnoj konferenciji projekta SOCIETIES – Podrška organizacijama civilnog društva jačanjem njihovih veština, inkluziji osoba sa invaliditetom i EU standardima u zemljama u jugoistočnoj Evropi, 2. faza, 30. septembra 2020. godine. Projekat finansira Evropska unija.

Konferencija je deo četvorogodišnjeg projekta koji se sprovodi od 1.aprila. 2020. godine u partnerstvu sa 11 organizacija iz jugoistočne Evrope.

Projekat ima za cilj da unapredi kapacitete organizacija civilnog društva u jugoistočnoj Evropi u upravljanju procesima socijalne inkluzije i u promociji politika socijalne uključenosti, kroz unapređeni dijalog s institucijama tokom procesa donošenja odluka.

Cilj konferencije je da predstavi rezultate istraživanja sprovednog u zemljama zapadnog Balkana o uticaju pandemije KOVID 19 na organizacije civilnog društva i socijalna preduzeća koja se bave osobama sa invaliditetom, kao i mogućnosti finansiranja inovativnih inicijativa koje projekat SOCIETIES nudi u okviru aktivnosti podgrantiranja.

Zvaničan jezik konferencije je engleski. Konferencija će trajati od 10 do 13 časova, a zbog aktuelne epidemiološke situacije, će se održati onlajn

Molimo vas da do ponedeljka, 28. septembra, potvrdite učešće prijavom na mejl

societies2@caritas.rs,  nakon čega ćete dobiti link preko kojeg se možete povezati na konferenciju.

Agenda konferencije je dostupna na https://rc.gradjanske.org/wp-content/uploads/2020/09/KICK-OFF-AGENDA.pdf.

Izvor: Građanske inicijative i Koordinaciono telo