Arhiva vesti
                   

U MEDVEĐI ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA SPORTSKIH UDRUŽENjA

21. Septembar 2020.

Medveđa - Na osnovu Zaključka Kriznog štaba za suzbijanja zarazne bolesti KOVID-19 koji se odnosi za preporuke o održanju sportskih treninga i takmičenja u zatvorenom prostoru, u kabinetu predsednika opštine Medveđa je održan sastanak sa predsednikom Sportskog saveza, direktorom srednje škole i predstavnicima sportskih klubova registrovanih na teritoriji opštine Medveđa.

Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić, je upoznao prisutne na sastanku sa dopisom Kriznog štaba Vlade Republike Srbije i donešenim preporukama i merama kojih se moraju pridržavati svi sportski činioci, a posebno onim koje se odnose na korišćenje sportskog objekta u Medveđi, odnosno sportske hale kojom rukovodi Tehnička škola: „Nikola Tesla“.

Kroz konstruktivan razgovor se došlo do zaključka da će buduće održavanje treninga, odnosno utakmica, biti uređeno Pravilnikom srednje tehničke škole, u terminima koje donese Sportski savez opštine Medveđa. Obaveza svih registrovanih sportskih klubova je da zaključe Ugovore sa TŠ „Nikola Tesla“ o naknadi korišćenja hale u određenim terminima, koji se odnose na troškove održavanja higijenskih mera i dezinfekcija sale i opreme nakon sportskih aktivnosti.

Izvor: Info centar juga i Koordinaciono telo