Arhiva vesti
                   

U MEDVEĐI ODRŽAN „KARNEVAL NAJMLAĐIH, MLADIH I UVEK MLADIH“

26. Jun 2017.

Medveđa – Povodom početka letnje turističke sezone, u Medveđi i Sijarinskoj banji  organizovan je drugi po redu „Karneval najmlađih, mladih  i uvek mladih.“ 

Po završetku programa u Sijarinskoj banji, karneval se preselio u Medveđu gde su se svečanom defileu pridružili svi učesnici programa. Defile mažoretkinja, beba u dečjim kolicima, dece i vaspitača iz Predškolske ustanove „Mladost“ i plesnih grupa krenuo je sa raskrsnice ispred STR „Jović“ i kretao se glavnom ulicom prema Domu kulture i zgradi opštine.

Na platou ispred Doma kulture  učesnike defilea aplauzom je dočekalo više stotina okupljenih građana Medveđe. Platoom su još jednom prodefilovali svi učesnici, koje je u ime organizatora pozdravio Milan Stevanović a ispred lokalne samouprave Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa.

Plesne grupe iz Medveđe su na platou izvele svoj polučasovni program. Na kraju programa je predsednik opštine Medveđa zaslužnima uručio zahvalnice.

Veliku pomoć u organizaciji manifestacije, pored dece i vaspitača iz PU “Mladost“ iz Medveđe, pružili su i učenici osnovne škole „Gornja Jablanica“, predvođeni nastavnicom likovne kulture Radmilom Doderović, koji su zajedno sa zaposlenima u TO Medveđa uredili prostor ispred doma kulture.

Izvor: Info centar jug i Koordinaciono telo