Arhiva vesti
                   

TREĆI PČELARSKI SAJAM JUGOISTOČNOG BALKANA U VRANjU

20. Avgust 2019.

Vranje - Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana će se održati u Sportskoj hali Grada Vranja, 21. septembra 2019. godine.

Organizator sajma je Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS), uz podršku Grada Vranja i TO Vranja, a u saradnji sa Društvom pčelara „Matica“iz Vranja.

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana je sajam sa međunarodnim učešćem, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem.

SPOS očekuje veliku posećenost sajma od strane pčelara iz Republike Srbije, Makedonije, Albanije, Grčke, Bugarske, Turske i Crne Gore, jer na ovom delu Balkana ne postoji slična manifestacija ovako velikog obima.

Ulaz za sve zainteresovane pčelare i građane je besplatan. Za izlagače i posetioce je obezbeđen  i besplatan parking u dvorištu sportske hale.

Štandovi za izlagače su potpuno besplatni, a obezbeđen je i promotivni popust na kotizaciju za izlagače, koji iznosi do 30%.

Svaki izlagač opreme za pčelarstvo biće dužan da organizatoru neposredno pre početka sajma uruči povlašćeni sajamski cenovnik svih proizvoda, kao i da ga istakne na vidljivom mestu na štandu, te da ga strogo poštuje.

Podizanje cena tokom održavanja sajma nije dozvoljeno. U suprotnom, izlagač neće moći da izlaže na sajmu naredne dve godine i biće udaljen sa sajma odmah po utvrđivanju prekršaja.

Radno vreme Sajma je od 9 do 19 časova.

Informacije o uslovima prijave i učešća na sajmu su dostupne na http://spos.info/program-treceg-pcelarskog-sajma-jugoistocnog-balkana/   

Izvor: Poljosfera i Koordinaciono telo