Arhiva vesti
                   

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE 24.11.2012. godine

24. Novembar 2012.

Škola srpakog jezika počinje sa radom u subotu 24. novembra. Polaznici škole nastavu će pohađati u Domu kulture u Bujanovcu i Srednjoj tehničkoj školi u Preševu.

Škola će imati 310 polaznika koji će besplatno tokom sedam meseci, dva puta nedeljno, subotom i nedeljom,uz profesore srpskog jezika, i po dva asistenta iz albanske zajednice, unaprediti znanje i steći sertifikovasnu diplomu.

Kandidati koji su polagali test srpskog jezika informacije vezano za organizovanje škole mogu naći na sledećim lokacijama:

U Bujanovcu u kancelariji Službe Koordinacionog tela, na oglasnoj tabli Opštine Bujanovac, u Domu kulture u Odeljenju Ekonomskog fakulteta ni Srednjoj školi Sazai Suroi. U Preševu u kancelariji Službe Koordinacionog tela, na oglasnoj tabli Opštine Preševo, u Srednjoj tehničkoj školi i Gimanziji Skenderbeg.

Polaznici škole srpskog jezika koji imaju dodatna pitanja mogu se obratiti Milici Rodić, putem telefona 063 105 07 13 ili mejlom na adresu milica.rodic@kt.gov.rs ili Rahimu Salihiju na broj 063 105 22 79 ili mejlom na adresu rahim.salihi@kt.gov.rs.