Arhiva vesti
                   

SAJAM ZAPOŠLjAVANjA U NIŠU - ŠANSA ZA EKONOMISTE, NEGOVATELjICE, INŽENjERE...

23. April 2015.

Oni koji traže posao mogu doći u utorak 28. aprila na Niško sajmište na Sajam zapošljavanja i predati svoju biografiju predstavnicima 20 poslodavaca koji će ponuditi više od 200 radnih mesta za različita zanimanja.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) napominju da je ove godine ponuda „izuzetno raznovrsna”, jer će na Sajmu učestvovati veliki broj uspešnih kompanija iz Niša i okoline. Radnike će tražiti “Džonson Elektrik”, “Mikelsen Elektronik”, “Beneton”, “Leoni”, “Jumis”, “Lovopromet”, “PCB Faktori”, “Montobene”...

„Na štandovima ovih poslodavaca će se tražiti i diplomirani mašinski i inženjeri elektrotehnike, kao i tehničari ovih struka, tekstilni i turistički radnici, medicinske sestre, negovateljice, diplomirani ekonomisti, komercijalisti, prodavci, programeri i drugi“,  kažu u NSZ.

Organizatori dodaju da će od 10 časova posetioci moći da ostvare direktan kontakt sa predstavnicima firmi i kompanija, u 11 časova je svečano otvaranje sajma, a u 11.30 časova će biti održana prezentacija politike zapošljavanja Nacionalne službe za 2015. godinu.

Niško sajmište nalazi se na Vizantijskom bulevaru BB, na prostoru bivše pijace na Duvaništu.

Izvor: Južne vesti i Koordinaciono telo