Arhiva vesti
                   

„S TAMAROM U AKCIJI“NA JUGU SRBIJE

24. Jun 2016.

Leskovac Drugi serijal emisija “S Tamarom u akciji”, u kojem se renoviraju domovi ugroženih porodica, a koji će se na RTS- u emitovati od jeseni, realizovaće se u četiri okruga na jugu Srbije: Jablaničkom, Pčinjskom, Nišavskom i Topličkom.  Tim povodom juče je u kabinetu gradonačelnika Leskovca održan razgovor sa autorima pomenutog TV serijala.

Sastanku su, pored gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, prisustvovali i predsednici svih opština sa područja Jablaničkog okruga, kao i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojiljković i predstavnici Centra za socijalni rad.

U obaveštenju na zvaničnoj fejsbuk stranici serijala „S Tamarom u akciji„ stoji poziv da se prijave porodice sa ovog područja koje žive u teškim uslovima i kojima je neophodno renoviranje doma. Pravila prijavljivanja su: porodica mora imati kuću/stan u vlasništvu; nekretnina treba da bude do 80m2 veličine; poslati kratak tekstualni opis porodice i fotografije kuće/stana - enterijer i eksterijer; obavezno ostaviti i kontakt telefon. Prijavljivanje traje do 1.jula.  Planirano je da renovirane domove i bolje uslove za život dobije 16 porodica.

Svi građani koji poznaju ili imaju podatke o socijalno ugroženim porodicama mogu da se obrate ekipi serijala putem mejla ili sajta www.stamaromuakciji.rs.

Izvor: Info centar Jug i Koordinaciono telo