Arhiva vesti
                   

RTS ZA „NAŠU RADOST“ DONIRAO TELEVIZORE

25. Februar 2016.

Deo pobedničkog tima, koji je u ime juga centralne Srbije u Novogodišnjem programu, Radio televizije Srbije, osvojio nagrade za stanovnike tih opština stigao do sela u opštini Bujanovac, gde je obradovao najmlađe.

Nagade su u ime građana osvojili glumci, pevači i RTS-ova lica poreklom iz opština. Ovom prilikom dva televizora uručena su predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Letovici.

Poklonu su se obradovala dece i zaposleni u predškolskoj ustanovi.  Edon Šabani se u ime dece zahvalio na poklonu i rekao da će sada moći da gledaju crtane filmove i da uživaju.

„Zahvaljujem se RTS-u na ovom poklonu, koji smo dobili. Mnogo smo se radovali i deca i ja i služiće nam u daljem radu“, rekla je  Antigona Ahmeti, vaspitačica.

Ekipa zabavnog programa tokom dva meseca akcije dodele humanitarnih nagrada sa kompanijom "Vox", posetila je vrtiće, škole i zdravstvene ustanove na jugu centralne Srbije.

„S obzirom na to da se nalazimo u kraju odakle sam ja, rođen sam u Žbevcu, nedaleko odavde, prijatno se osećam i uzbuđen sam što sam ja jedan od učesnika tog programa i jedan od onih što daruju ove televizore ispred Javnog servisa Srbije, rekao je Čeda Marković, pevač.

Izvor : RTS I Koordincaiono telo