Arhiva vesti
                   

REGIONALNA OMLADINSKA KONFERENCIJA

15. Novembar 2019.

Regionalna omladinska konferencija „Young People in the Western Balkans and Turkey: WE NEED MORE” će se održati u utorak, 19. novembra 2019. godine, u Kombank dvorani (Dečanska 14, Beograd), sa početkom u 10 časova.

Regionalnu konferenciju organizuje Fondacija Ana i Vlade Divac uz partnersku podršku Ministartsva omladine i sporta Republike Srbije, Fondacije Tempus i Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), a koja je podržana od strane Evropske Komisije.

Cilj konferencije je da pokrene mlade da se informišu o mogućnostima učešća u javnom životu, podstakne ih da se uključe, ali i motiviše donosioce odluka da otvore prostor za učešće mladih ljudi u procesu donošenja odluka.

Program konferencije je dostupan na https://rc.gradjanske.org/wp-content/uploads/2019/11/YBH4WBT_Program-regionalne-konferencije20355.pdf  . Radni jezik konferencije je engleski.

Svoje učešće na konferenciji treba da potvrdite  na https://www.emailmeform.com/builder/form/2K7E68WL7OlDP najkasnije do petka, 15. novembra 2019. godine.

Učesnicima koji dolaze van Beograda će biti obezbeđena refundacija putnih troškova u iznosu cene povratne autobuske karte.

Za sve dodatne informacije pošaljite i-mejl na miljana.kercu@divac.com.

Izvor: Fondacija Ana i Vlade Divac i Koordinaciono telo