Arhiva vesti
                   

REDOVNA POSETA PREDSTAVNIKA KOORDINACIONOG TELA BUJANOVCU

10. Decembar 2021.

Bujanovac – Beograd - Predstavnici Koordinacionog tela, boravili su u Bujanovcu gde su se sastali sa čelnicima ove opštine.

Na sastanku sa predsednikom opštine, Nagipom Arifijem, razgovaralo se o relizovanim projektima, budžetu, problemima sa kojima se u funkcionisanju i radu susreću bujanovački poslenici i meštani ove opštine. Takođe, izneti su planovi za narednu godinu kao i ideje kako da se neki od problema prevaziđu.

U okviru ove posete Bujanovcu, predstavnici Koordinacionog tela posetili su i KK Plej 017. Zaposleni u upravi kluba su izneli najveće probleme u radu kluba, uputili molbu za pomoć i podršku Koordinacionog tela, ali i predstavili rezultate i uspehe kluba u protekloj godini.

Mladi bujanovački košarkaši i košarkašice družili su se sa predstavnicima Koordinacionog tela na svom terenu,gde su kazali i pokazali šta znaju i koliko im košarka znači. Direktorka Službe Koordinacionog tela, Danijela Nenadić, decu je obradovala slatkišima, što je, prema njenim rečima, samo mala nagrada za njihov trud, rad i gostoprimstvo.

Izvor: Koordinaciono telo