Arhiva vesti
                   

PRIVREDNA KOMORA URUČILA PRIZNANjA PRIVREDNICIMA I INSTITUCIJAMA ZA SARADNjU ZA VREME PANDEMIJE COVID-19

2. Jun 2020.

Leskovac - Privredna komora Srbije-Regionalna privredna komora (RPK – RPK) Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga je tokom vanrednog stanja imala izuzetnu saradnju sa privrednim subjektima, jedinicama lokalne samouprave, kao i policijskim upravama sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Kao znak zahvalnosti za angažovanje tokom vanrednog stanja i pandemije izazvane virusom COVID-19, PKS-RPK Leskovac je uručila priznanja privrednim subjektima i institucijama.

Osim privrednim subjektima i institucijama, priznanja su uručena i predstavnicima Granične policije - policijskoj stanici Preševo.

Slađan Disić, predsednik Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore,  je rekao da se još jednom pokazalo da nesreće zbližavaju ljude.

 „Ne pamtim da smo ikada imali takvu saradnju i koordinaciju između privrednika, RPK Leskovac i institucija. Policija je bila jedna od ključnih faktora bezbednosti, ali i protoka robe i ljudi. To je zaista bila saradnja koja će se u kasnijim periodima uzimati za primer,“ kazao je Disić.

Izvor: OK Radio i Koordinaciono telo