Arhiva vesti
                   

PRIPREMNA NASTAVA ZA PRAVOSUDNI ISPIT I U NIŠU

18. Septembar 2020.

Niš - Pripremna nastava za pravosudni ispit, koja se 30 godina održavala isključivo u Beogradu,  će ove jeseni prvi put biti održana u Nišu za sve pravnike sa jugoistoka Srbije koji nameravaju da polože ovaj složeni i težak ispit.

Nastava, koju organuzuje JP „Službeni glasnik“ iz Beograda, će biti održana u periodu od 2. oktobra do 2. novembra, a predavači će biti javni tužioci i sudije Apelacionog suda, advokati i saradnici „Službenog glasnika“. Nastava će se održavati po programu koji se primenjuje u Beogradu.

„Ideja je bila da svi oni koji nemaju finansijske i druge mogućnosti za odlazak i boravak u Beogradu, istu edukuciju dobiju u Nišu, koji je stotine kilometara bliži od Beograda“, kazala je Violeta Stamenković iz Niša, diplomirani pravnik i zastupnik „Službenog glasnika“, koja je sama došla na ovu ideju i organizovala predavanje.

Predstavnici „Službenog glasnika“ će  svim polaznicima dati 50 posto popusta na literaturu i udžbenike, koji će u tih mesec dana dobiti i besplatan interent, kao i pristup svim zakonima i zakonskoj regulativi Republike Srbije.

„Polaznici istovremeno postaju i članovi „Kluba Službenog glasnika“, pa će ubuduće na sva izdanja tog izdavača imati popust od 25 posto“, dodala je Stamenković.

Nastava će se održavati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj, Pariske komune bb, pored zgrade opštine Medijana.

Sve dodatne informacije mogu da se dobiju na sajtu „Službenog glasnika“, a kontakt telefon Violete Stamenković je: 0633445800.

Izvor: Jugmedia i Koordinaciono telo