Arhiva vesti
                   

PRIJAVI SVOJU IDEJU NA NAJVEĆI KONKURS ZA MLADE PREDUZETNIKE (ROK: 01.06.2019)

18. April 2019.

Udruženje „Razlivalište”, koje se bavi razvijanjem društvenog preduzetništva kod mladih u Srbiji, sprovodi edukativni program Social Impact Award, koji se sprovodi u još 20 zemalja sveta.

Ako imate ideju koja može da doprinese rešenju društvenog ili ekološkog problema i

između 15 i 30 godina, Social Impact Award konkurs je prava prilika za vas. Ako prijavite svoju ideju do 1.6.2019. postoji mogućnost da osvojite edukaciju, mentora i finansijsksu podršku koja će vam pomoći da svoju zamisao sprovedete u delo.

Social Impact Award je najveće omladinsko edukativno takmičenje na temu društvenog preduzetništva. Organizuje se u 20 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ovo takmičenje organizuje udruženje „Razlivalište”, koje je neprofitna organizacija osnovana je 2014. godine sa idejom da mlade ljude u Srbiji upozna sa društvenim preduzetništvom, stvori ohrabrujuće okruženje i pruži podršku razvoju preduzetništva mladih.

Prijavljene ideje će ocenjivati stručni žiri, koji će izabrati 10 finalista. Timovi koji uđu u finale SIA takmičenja prolaze tri meseca intenzivnog rada na svom projektu, pri čemu će im biti obezbeđena edukacija i mentor, a nagradu dobijaju 3 najbolje ideje.

Social Impact Award je sa svojim saradnicima obezbedila nagradu od 1500 evra za sve pobedničke timove, koju treba da iskoriste za započinjanje svog biznisa. U nagradu za pobednike ulazi i mentorska podrška i put u Ukrajinu na svetski Social Impact Award samit, kome će prisustvovati pobednici iz svih zemalja gde ovaj program postoji.

Konkurs za Social Impact Award nagrade je otvoren do 01.06.2019!

U međuvremenu, „Razlivalište” održava karavan besplatnih radionica po Srbiji, kao i takmičenje. Sve radionice su potpuno besplatne i na njima svi mogu da učestvuju. Na radionicama će se govoriti o društvenom preduzetništvu i svi polaznici će moći da nauče kako da razrade svoju ideju do biznisa, kako da odrede ciljnu grupu, naprave biznis plan, kontaktiraju donatore itd. 

Sada možete da ostvarite svoje ideje, pomognete društvu i postanete društveni preduzetnik!

Prijavite se i ulaskom u finale takmičenja stičete tromesečni period inkubacije tokom kojeg ćete usavršavati i razvijati svoju ideju uz mentorsku podršku i radionice, a ako osvojite jedno od prva tri mesta, vaše su i vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, nastavak mentorskog programa i besplatno učešće na svetskom SIA samitu u Kijevu!

Dodatne informacije o konkursu i formular za prijavu su dostupni na

https://serbia.socialimpactaward.net/prijavi-se-na-sia-2019-konkurs/

Izvor: Social Impact Award Serbia i Koordinaciono telo