Arhiva vesti
                   

PRIJAVA ZA VAKCINACIJU I PUTEM TELEFONA

15. Januar 2021.

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Osim prijavljivanja preko portala E-uprave, građani od juče mogu svoje interesovanje za vakcinaciju da iskažu i putem kol-centra na broj telefona 0800 222 334, rekao je za RTS Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

„Prijavljivanje preko portala e-Uprave je sigurno najkomforniji , najbrži, najefikasniji i najprecizniji način, ali smo svesni da ipak postoji deo stanovništva koji voli da to uradi putem telefona, tako da smo zajedno sa „Telekomom Srbija“ organizovali veliki kontakt centar koji je počeo da radi juče u osam časova ujutro. Građani pozivanjem broja 0800 222 334 mogu da pozovu kontakt centar i da iskažu interesovanje za vakcinisanje protiv kovida-19″, kazao je Jovanović.

Jovanović je objasnio da građani tada ostavljaju osnovne lične podatke, odnosno  ime i prezime, kao i jedinstveni matični broj građana.

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a,  Mihailo Jovanović je naveo da je do danas preko 175.OOO građana putem portala e-Uprave izrazilo interesovanje za vakcinaciju.

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo