Arhiva vesti
                   

POZIV ZA MEDIJE

5. Oktobar 2010.

Predsednik Koordinacionog tela Milan Marković se sastaje sa visokim predstavnikom OEBS-a za nacionalne manjine Knutom Volebekom u sredu u Bujanovcu

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Milan Marković sastaće se sa visokim predstavnikom OEBS-a za nacionalne manjine Knutom Volebekom, u 12:30 časova u sredu, 6. oktobra u Bujanovcu.

Oni će prisustvovati sednici Posebne radne grupe za obezbeđivanje uslova za otvaranje visokoškolskih ustanova u Preševu  i Bujanovcu. Plan Koordinacionog tela je da u oktobru 2011. godine bude otvorena još jedna visokoškolaska ustavnova za sve tri zajednice.

Program posete:

12:30 – 13:00 – predsednik Koordinacionog tela Milan Marković, visoki predstavnik OEBS-a Knut Volebek i pomoćnik ministra prosvete Zoran Kostić prisustvuju sastanku Posebne radne grupe u Pres centru Koordinacionog tela u Bujanovcu  (snimateljima je omogućeno snimanje početka sastanka ),

13:00
– konferencija za novinare predsednika Koordinacionog tela Milana Markovića, visokog predstavnika OEBS-a Knuta Volebeka i pomoćnika ministra prosvete Zorana Kostića u Pres centru Koordinacionog tela u Bujanovcu.

Za više informacija možete se obratiti Milici Rodić na milica.rodic@kt.gov.rs ili na 063 10 50 713.