Arhiva vesti
                   

POZIV ZA MEDIJE - 30.11.2012. godine

30. Novembar 2012.

Pozivamo vas da ispratite prvu posetu predsednika Koordinacionog tela Vlade Srbije, Zorana Stankovića opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa 03. i 04. decembra.

Planirano je da predsednik Koordinacionog tela poseti opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu i tom prilikom se sastane sa predsednicima opština, šefovima odborničkih grupa, predstavnicima političkih partija, dekanima Pravnog i Ekonomskog fakulteta iz Medveđe, predsednikom Nacionalnog saveta Albanaca i predstavnicima OEBS-a.

U Bujanovcu  će u ponedeljak 03. decembra u 13 časova u Domu kulture u maloj sali biti potpisani ugovori sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća iz Preševa, Bujanovca i Medveđe kojima su na konkursu Koordinacionog tela dodeljena bespovratna sredstva u ukupnoj vrednosti 40 miliona dinara. Nakon potpisivanja ugovora uslediće izjave za medije.

Za medije koji budu pratili posetu 04. decembra u Medveđi, izjave za medije planirane su za 12 časova.

Tokom posete snimateljima je omogućeno da svakli sastanak zabeleže kamerom. U prilogu vam prosleđujem agendu posete. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti službi Koordinacionog tela koja vam stoji na raspolaganju.

Preuzmite dokument:
Agenda posete