Arhiva vesti
                   

POZIV ZA MEDIJE 21.11.2016.

21. Novembar 2016.

Pozivamo vas da u utorak 22. novembra ispratite posetu ministarke državne uprave i lokalne samouprave, Ane Brnabić i predsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zorana Stankovića, opštinama Preševo i Bujanovac.

Od 11 do 11 časova i 30 minuta u zgradi opštine Preševo predviđen je sastanak u kabinetu sa predsednikom opštine Preševo, Šćuprimom Arifijem. Nakon sastanka predviđene su izjave za medije svih učesnika radnog sastanka.

U 11 časova i 45 minuta ministrka države uprave Brnabić i predsednik Koordinacionog tela Stanković, posetiće Prihvatni centar za migrante u Preševu. U 12 časova i 5 minuta izjave za medije.

U 12 časova i 30 minuta u zgradi opštine Bujanovac biće održan sastanak sa predsednikom opštine Bujanovac, Šaipom Kamberijem. Nakon sastanka u 13 časova predviđene su izjave za medije ministarke državne uprave Brnabić, predsednika KT, Stankovića i predsednika opštine Bujanovac, Kamberija.

U 13 časova i 10 minuta uslediće poseta firmi „Lagado“, (Karađorđa Petrovića 175).  Nakon posete u 13 časova i 40 minuta izjave za medije.

U 13 časova i 45 minuta počeće obilazak Prihvatnog centra za migrante u Bujanovcu, ( nekadašnja fabrika akumulatora AD „Svetslost“). U 14 časova predviđene su izjave za medije.

Na kraju posete ministarka državne uprave Brnabić i predsednik Koordinacionog tela, Stanković prisustvovaće tribini Odbora za ljudska prava u Bujanovcu, koja će biti održana u Hotelu „Rozafa“.