Arhiva vesti
                   

POZIV ZA MEDIJE - 12.02.2015

12. Februar 2015.

Pozivamo vas da u petak 13. februara od 12 časova ispratite posetu ministra privrede, Željka Sertićsa saradnicima, i predsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo,  Bujanovac i Medveđa, Zorana Stankovića, opštini Bujanovac. Ovoj poseti u 14 časova i 30 minuta pridružiće se i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandar Vulin.

Planom posete predviđene  su sledeće aktivnosti :

-Od 12 do 13 časova  u prostorijama Koordinacionog tela u Bujanovcu, ministar Sertić i predsednik Koordincaionog tela Stanković, sastaće se sa predsednicima opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, Ragmi Mustafom, Nagipom Arifijem i Dragišom Petrovićem, narodnim poslanicima Nenadom Mitrovićem, Rizom Halimijem, Šaipom Kamberijem i predstavnicima kancelarija za lokalni ekonomski razvoj.

Sminateljima će biti omogućeno da snime početak događaja, a nakon sastanka predviđene su izjave za medije.

-Od 13 časova i 15 minuta do 14 časova i 15 časova, delegacija predvođena ministrom Sertićem i predsednikom Koordinacionog tela Stankovićem  obići će firmu „Megal“(Lopardinski put bb ) u Bujanovcu i firmu „Termopan glas“ (Branka Radičevića 12), u Bujanovcu

Medijima će biti omogućeno da snime obilazak firme i dobiju izjave.

-Od 14 časova i 30 minuta u velikoj sali Doma kulture u Bujanovc, ministru Sertiću i predsedniku Koordinacionog tela Stankoviću, pridružiće se ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksanadar Vulin. Ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike, Vulin, tom prilikom će dodeliti rešenja o isplati potraživanja za 126 bivših radnika D.O.O. „Lagado“, koji je u stečaju.

Nakon dodele rešenja u 14 časova i 45 minuta predviđene su izjave za medije ministra Vulina.  

-Od 14 časova i 45 minuta do 16 časova i 15 minuta u sali Skupštine opštine Bujanovac, ministar Sertić će razgovarati sa privrednicima iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Mediji će biti u prilici da snime susret ministra i privrednika, a u 16 časova i 15 minuta predviđene su izjave za medije.

-U 16 časova i 30 minuta u maloj sali Doma kulture ministar Sertić će održati predavanje studentima subotičkog Odeljenja Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

Zainteresovani mediji će i ovom prilikom moći da dobiju izjave od ministra Sertića u 17 časova.