Arhiva vesti
                   

POZIV UDRUŽENjA POSLOVNIH ŽENA BUJANOVCA

13. Maj 2015.

U okviru projekta Osnaživanje žena Bujanovca i Preševa za bavljenje preduzetništvom i zadrugarstvom Udruženje poslovnih žena Bujanovca u partnerstvu sa opštinom Bujanovac radi istraživanje o položaju žena na tržištu rada i razvoju preduzetništva u opštinama Bujanovac i Preševo.

Ovom inicijativom Udruženje želi da pomogne nezaposlenim ženama Bujanovca i Preševa da:

- steknu znanja o preduzetništvu i zadrugarstvu i mogućnostima za zapošljavanje

- se informišu u vezi sa mogućnostima podrške i finansiranja za razvoj sopstvenog posla

- upoznaju iskustva uspešnih poslovnih žena

Ukoliko želite da proverite da li su preduzetništvo ili zadrugarstvo Vaša šansa, da li imate sklonosti i sposobnosti za takvo poslovanje, ukoliko imate ideju za pokretanje svog posla, ili to želite da uradite udruživanjem, prijavite se da učestvujete u obukama.

Popunjavanjem upitnika možete se prijaviti za obuke, a upitnik dostaviti svakog radnog dana u periodu od 10 do 15 časova u prostorijama  Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) opština Bujanovac i Preševo. Rok za prijavljivanje je petak, 22. maj. Na osnovu pristiglih prijava biće izvršen izbor polaznica obuka.

Najuspešnije polaznice obuka mogu dobiti sredstva u vidu opreme  za pokretanje sopstvenog posla.

Dodatne informacije možete dobiti na telefone:

- za Bujanovac: 017 654 517, Fazila Azemović, KLER Bujanovac

- za Preševo: 017 669 110, Ilir Sadriu, KLER Preševo

Projekat Osnaživanje žena Bujanovca i Preševa za bavljenje preduzetništvom i zadrugarstvom finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES.