Arhiva vesti
                   

POZIV NA KONFERENCIJU „DIGITALNO OBRAZOVANjE 2020“ (ROK: 1. APRIL 2020)

26. Februar 2020.

Centar za obrazovne tehnologije na Zapadnom Balkanu „Edtech Center“organizuje konferenciju pod nazivom „Digitalno obrazovanje 2020“, koja će biti održana 10. aprila 2020. godine u teatru „Madlenianum“u Zemunu (ulica Glavna 32).

Konferencija se organizuje u cilju unapređenja kvaliteta obrazovanja kroz upotrebu informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT), stvaranjem platforme za razmenu znanja zaposlenih u obrazovanju, upoznavanjem sa inovativnom praksom, nastavnim metodama i primenom IKT alata u obrazovanju, zatim identifikovanjem mogućih ključnih preporuka za politiku i praksu u ovoj oblasti, kao i obezbeđivanjem učešća svih aktera u obrazovanju u digitalnom dobu.

U tematskom smislu, konferencija će otvoriti pitanja upotrebe IKT u predškolskom vaspitanju i obrazovanju, osnovnom i srednjem obrazovanju, visokom obrazovanju i inkluzivnom obrazovanju.

Učešće na konferenciji je besplatno, a predavanja će biti održana na srpskom i engleskom jeziku. Program konferencije će biti realizovan u više sala. Na ovom događaju će, pored kvalitetnog konferencijskog programa, biti održan i raznovrstan sajamski program sa velikim brojem izlagača iz regiona i šire, tokom kojeg će učesnici/ce konferencije moći da se upoznaju i isprobaju najnovije uređaje i proizvode namenjene obrazovanju.

Prijava za posetioce otvorena je do 1. aprila 2020. godine. Popunjavanjem i slanjem prijave putem linka (http://edtech.center/sr/konferencija-2020-prijava/ )  omogućen je ulaz za konferencijski i sajamski program.

Prijava za predavače otvorena je do 10. marta 2020. godine i nalazi se na ovom linku. http://edtech.center/sr/konferencija-2020-predavaci/

Ukoliko ste zainteresovani da kao izlagač ili partner učestvujete na konferenciji ,,Digitalno obrazovanje 2020“ i potrebne su vam dodatne informacije, možete kontaktirati Jelenu Dragaš putem mejla: jelena.dragas@edtech.center .

Konferenciju „Digitalno obrazovanje 2020“organizuje Centar za obrazovne tehnologije na Zapadnom Balkanu u saradnji sa Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Privrednom komorom Srbije i Fondacijom Petlja.

Za više informacija posetite sajt Centra za obrazovne tehnologije na Zapadnom Balkanu. http://edtech.center/sr/

Izvor: Centar za obrazovne tehnologije na Zapadnom Balkanu „Edtech Center“ i Koordinaciono telo