Arhiva vesti
                   

POMOGNIMO PORODICI RODOM IZ BUJANOVCA!

25. Septembar 2020.

Bujanovac - Petočlanoj porodici Trifunović, rodom iz Bujanovca, potrebna je pomoć jer su ostali bez krova na glavom, roditelji su bez posla, a jedno od troje dece je nedavno imalo operaciju na srcu, kojom mu je život spašen u poslednjem trenutku.

Portalu Bujanovačke se obratila majka, Vesna Trifunović (devojačko Salihi), čiji su roditelji iz Bujanovca, moleći za pomoć sve koji mogu da pomognu, a njena priča je potresna.

„Od 11. oktobra prošle godine, kada nas je stanodavac izbacio iz stana, mi smo sa troje dece praktično na ulici. Ja sam radila u MUP-u, a sada ne radimo ni suprug  ni ja i bukvalno smo jeli hleb sa ulice. Nije me sramota to da kažem, ali mi je žao dece. Da nesreća bude veće, Dunja je imala ozbiljnih problema sa srcem i operisana je u Tiršovoj u Beogradu. Sada slede nove analize i dalje lečenje, a mi nemamo novca ni za hleb, vučemo se po tuđim kućama gladni i bosi“, priča Vesna.

Ona ističe da  su živeli u Užicu, ali stanodavac nije imao milosti, pa su morali da napuste stan jer nisu imali da plate kiruju, račune, a sada su privremeno u Smederevu kod Vesnine sestre.

Pored bolesnog deteta, Trifunovići moraju da se snalaze kako da bez prihoda prežive, da prehrane troje dece, obezbede obuću, odeću i sve što je neophodno, a to bez pomoći sada ne mogu.

„Molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu da stanemo na noge i izlečimo svoje dete. Vaše malo nama znači puno“, moli Vesna.

Oni koji žele da pomognu ovoj porodici mogu to da urade i slanjem odeće i obuće, za decu koja su stara 14 meseci, 4 i 9 godina, hrane i higijenskih sredstava na sledeću adresu:

Porodica Trifunović

Save Nemanjića br. 15

Smederevo

Za novčanu pomoć Trifunovićima otvoren je devizni račun:

Vojvođanska banka 325-9300703482860-97

iban RS353259934170267820415

Vojvođanska banka A.D swift code otpvrs22

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo