Arhiva vesti
                   

POČELA TURISTIČKA SEZONA U SIJARINSKOJ BANjI

27. Jun 2018.

Medveđa - Turistička sezona u Sijarinskoj Banji je zvanično počela 28. maja dolaskom prve grupe gostiju iz Zrenjanina, a cenovnik pansionskih usluga uvećan je za samo 100 dinara u odnosu na prošlogodišnji, dok je cena karte za bazene ostala nepromenjena.

Bolesnički dan u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Gejzer“ košta 2900 dinara, a u cenu je uračunato noćenje, tri obroka, terapije i korišćenje svih bazena u banji.  Penzionerima se pruža mogućnost plaćanja u šest mesečnih rata preko administrativne zabrane na penziju.

„Svako ko želi može da iskoristi i vaučer za smeštaj koji nudi Vlada Republike Srbije, a postoji i mogućnost odloženog plaćanja u tri mesečne rate uz deponovane čekove građana,“ rekao je Zoran Radenković, direktor hotela  „Gejzir.”

Hotel raspolaže sa 277 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i apartmanima, u kojima a nude se sve pogodnosti, uključujući televizor, besplatni internet i klima uređaj.

Pored više salona za dnevni boravak, TV i šah sale, u hotelu se nalazi i zatvoreni bazen za rekreaciju sa toplom mineralnom vodom.

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete da se obratite na brojeve telefona 016/895-128 ili 016/895-152.

Izvor: Jugmedia i Koordinaciono telo