Arhiva vesti
                   

OTVOREN KONKURS ZA ISTRAŽIVAČKE RADOVE NA TEMU PREKOGRANIČNE SARADNjE (ROK 23.1.2017)

30. Novembar 2016.

Beograd - U okviru druge faze projekta za jačanje kapaciteta institucija za prekograničnu saradnju (CBIB+), koji finansira EU, otvoren je nagradni konkurs za istraživačke radove na temu prekogranične saradnje između zemalja korisnica,  za koji su sredstva izdvojena iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA 2007-2013).

Osim što će biti nagrađeni, tri najbolja rada će o trošku druge faze projekta CBIB+ biti objavljena u naučnim časopisima koji se izdaju u zemljama iz kojih dolaze njihovi autori, koji će biti pozvani na učešće u Regionalnom konsultativnom forumu na kom će predstaviti svoje radove.

Pravila konkursa, obrazac za prijavljivanje i druge informacije u vezi sa konkursom su objavljene na internet stranici projekta i mogu se preuzeti na http://europa.rs/otvoren-konkurs-za-istrazivacke-radove-na-temu-prekogranicne-saradnje/

Rok za podnošenje radova je 23. januara 2017. godine, pri čemu će se kao datum slanja prijave uzimati vreme kada je poslata elektronska pošta. Sve prijave poslate nakon navedenog roka neće biti uzete u razmatranje.

Izvor: Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji i Koordinaciono telo