Arhiva vesti
                   

OBUKA ZA PROFESIONALNE UPRAVNIKE

23. Mart 2018.

Leskovac - Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga od 27. do 30 marta i od  2. do 4. aprila, u terminu od 9.30 do 15.45 sati, u ulici Stojana Ljubića br.12 u Leskovcu (sala 2 na spratu), organizuje obuku za profesionalne upravnike.

Teme sastanka su: Pravni okvir u vezi sa korišćenjem, upravljanjem i održavanjem zgrada, administrativni i finansijski aspekti upravljanja zgradom i karakteristike zgrada, održavanje zgrade i bezbednosne procedure.

Uslovi za sticanje zvanja profesionalnog upravnika su: najmanje srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju, položen ispit za profesionalnog upravnika, dokaz da lice nije osuđivano pravnosnažnom odlukom na kaznu zatvora za krivično delo koje ga čini nedostojnim ili nepodobnim za obavljanje poslova profesionalnog upravnika, original ugovor o osiguranju od profesionalne odgovornosti sa periodom važenja od najmanje tri godine i upis u registar koji vodi Privredna komora Srbije. Kotizacija je 25.000,00 dinara po učesniku (plus PDV).

Izvor: RTV Ritam i Koordinaciono telo