Arhiva vesti
                   

OBUKA ZA PREDUZETNIČKI NAČIN RAZMIŠLjANjA - CEFE METODOLOGIJA

11. Decembar 2018.

Koji je to način razmišljanja koji karakteriše uspešne preduzetnike? Koja su to osnovna znanja, stavovi i veštine koje oni treba da poseduju?

Postoji mnogo izazova, problema i prepreka sa kojima se preduzetnici susreću iz dana u dan prilikom razvoja ličnog biznisa. Pokretanje sopstvenog biznisa nije nimalo lagan zadatak, ali jedno je izvesno - iza svakog dobrog preduzeća mora da stoji i dobar preduzetnik.

Tim povodom se organizuje jednodnevni trening pod nazivom Preduzetnički način razmišljanja (Enterprenurial Mindset) koji je kreiran po CEFE metodologiji. Trening će se održati u ponedeljak, 17. decembra od 15 do 20 časova, u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu.

CEFE (Competency based Economies through Formation of Enterprise) predstavlja metodologiju namenjenu za obuku i razvoj preduzetnika, menadžera i zaposlenih u cilju razvoja i unapređenja njihovih menadžerskih i ličnih sposobnosti. Ova metodologija je razvijana od 1980-tih godina, i smatra se jednom od najuspešnijih metoda za učenje odraslih i razvoj biznisa.

Proces učenja CEFE metodologijom zasniva se na četiri dimenzije: znanju, stavovima, veštinama i navikama. Svi potencijali i kreativna energija pojedinaca se usmeravaju u pravcu razvoja biznisa, unapređenje veština i stvaranja novih preduzetnika.

Broj mesta je ograničen na 25 učesnika i prijave su obavezne.

Prijavljivanje se vrši putem mejla inovacijenadelu@gmail.com

uz slanje sledećih podataka:

• ime i prezime;

• naziv vašeg preduzeća (ukoliko ga imate)

• vaša motivacija za prijavu na ovu obuku.

Izvor: NajStudent.com i Koordinaciono telo