Arhiva vesti
                   

„MOŽEMO I MI” - KONKURS FONDACIJE ANA I VLADE DIVAC

28. Decembar 2017.

Konkurs „Možemo i mi“ je sjajna prilika za stanovnike opština Preševo, Šid i Subotica da realizuju projekte koji unapređuju lokalnu zajednicu uz podršku do 700.000 dinara.

Fondacija Ana i Vlade Divac raspisala je konkurs za projekte neformalnih grupa građana i organizacije civilnog društva sa teritorija opština Preševo, Šid i Subotica . Neformalne grupe građana za realizaciju projekata mogu računati na podršku u iznosu do 200.000 dinara, dok udruženja i fondacije koje su registrovane na teritoriji opština Preševo, Šid i Subotica mogu dobiti podršku za projekte vredne do 700.000 dinara.

Fondacija Ana i Vlade Divac će podržati najbolje projekte koji unapređuju kvalitet života i rešavaju probleme lokalnog stanovništva u opštinama Preševo, Šid i Subotica, a posebno one projekte koji se realizuju u ruralnim sredinama, stvaraju prostor za zajedničke aktivnosti migranata i lokalnog stanovništva, u realizaciju uključuju veliki broj ljudi i koji stvaraju najveći benefit za lokalnu zajednicu u oblasti kulture, obrazovanja, zdravlja, sporta, bezbednosti, ekologije i dr.

Konkurs je otvoren do 20. januara 2018. godine, a sve informacije o konkursu su dostupne na sajtu www.divac.com/mozemoimi.

Fondacija Ana i Vlade Divac realizuje konkurs pod sloganom „Možemo i mi“ u okviru projekta „Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom u Srbiji“ uz podršku Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations).

Izvor: Fondacija Ana i Vlade Divac i Koordinaciono telo