Arhiva vesti
                   

MAJA I MARJAN IZ SRPSKE KUĆE DOBILI JOŠ DVOJE DECE, I PONOVO BLIZANCI

15. Mart 2019.

Bujanovac – Maja (30) i Marjan (31) Antić iz Srpske Kuće kod Bujanovca 7. marta su dobili blizance – dečaka i devojčicu, Novaka i Nedu, i to ne bi bilo ništa nesvakidašnje da već nisu imali Nikolu i Nikodinu – trogodišnje blizance.

Kada je 2015. godine saznao da će postati otac dečaka i devojčice, Marjan kaže da je bio beskrajno srećan i iznenađen.

A kako se osećao kada mu je Maja prošle godine saopštila da će ponovo dobiti blizance, pokušao je da bjasni.

„Javila mi je telefonom jer sam bio na poslu dok je ona bila na pregledu. Nisam verovao bukvalno do trenutka kad mi je pokazala onu sliku sa ultrazvuka. I tamo vidim dve tačkice, kao prvi put za Nikolu i Nikodinu – nisam mogao da dođem sebi, a onda sreća i ponos, šta drugo“, kaže Marjan.

Objašnjava nam da su prve blizance mogli i da očekuju jer u Majinoj familiji već ima takvih slučajeva, ali su Novak i Neda najblaže rečeno iznenadili i njih i rodbinu i lekare.

Po statistici šansa za tako nešto je bila 1:170.000.

„Posebni su svakako, a meni je najbitnije da su dobro i da su zdravi, kao i njihovi stariji brat i sestra“, priča Marjan.

„Sad nas očekuju neprospavane noći, sa blizancima imaš sve duplo, i radost i brige, kod nas je sad sve to četvorostruko“, kaže Marjan.

Koliko podizanje četvoro dece i obezbeđivanje svega neophodnog može da bude teško Marjan, nezaposleni diplomirani ekonomista, tek naslućuje.

„Pretpostavljam šta nas čeka, znam da nije lako ni sa jednim detetom, a tek sa četvoro. Ipak, supruga radi u jednoj privatnoj firmi, tu su i moji roditelji sa kojima živimo i koji nam pomažu oko dece i u svakom drugom pogledu, biće sve dobro“, zaključuje ponosni otac.

Izvor: Bujanovačke i Koordinacino telo