Arhiva vesti
                   

LjILjANCE DOBIJA MESTO ZA SASTANKE, DRUŽENjE I ZABAVU

5. Jun 2020.

Bujanovac – Ljiljance bi za 100 dana trebalo da dobije svoju zgradu, prostorije koje će biti stecište omladine, a Mesnoj zajednici služiti za sastanke i druga okupljanja.

Kako objašnjava Slavoljub Ristić, predsednik Saveta MZ Ljiljance, radi se o projektu završetka zgrade Mesne zajednice koji je započeo novcem iz opštinskog budžeta.

„Cena radova je oko 3,2 miliona dinara bez PDV-a. Rok za završetak radova je 100 dana od danas. Zgrada je počela da se gradi još pre 15-tak godina, rađena je etapno, ali nije završena. Sada su ugovoreni poslovi po sistemu ključ u ruke. Konačno ćemo dobiti preko potreban krov nad glavom gde ćemo organizovati sastanke, a omladina Ljiljanca, Košarna i Bogdanovca mesto za okupljanje i svoje aktivnosti“, kazao je Ristić.

On smatra da od projekta ne bi bilo ništa bez pomoći lokalne samouprave kojoj je veoma zahvalan.

„U ime Saveta MZ Ljiljance, kao i u svoje lično ime, izražavam zahvalnost predsedniku i zameniku predsednika Opštine Bujanovac, Opštinskom veću i Skupštini opštine Bujanovac koji su usvojili naš zahtev, uvrstili projekat u budžet i na taj način nam pomogli“, rekao je Ristić.

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo