Arhiva vesti
                   

KONKURS ZA UNAPREĐENjE POLOŽAJA OSOBA SA INVALIDITETOM U REPUBLICI SRBIJI U 2019. GODINI (ROK: 22.11.2019)

23. Maj 2019.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije – Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom raspisuje Javni konkurs za podnošenje predloga programa na Stalno otvoreni konkurs za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji u 2019. godini.

Predmet ovog konkursa je finansiranje ili učešće u finansiranju programa koje realizuju udruženja građana registrovana na teritoriji Republike Srbije čiji je cilj unapređenje položaja osoba sa invaliditetom kroz:

  • poboljšanje pristupačnosti;
  • podizanje svesti društvene zajednice o osobama sa invaliditetom i
  • unapređenje kvaliteta života osoba sa invaliditetom.

Sredstva za ovaj konkurs obezbeđuju se u okviru budžeta Republike Srbije, u Budžetskom fondu za programe zaštite i unapređenja položaja osoba sa invaliditetom, u ukupnom iznosu od 180.000.000,00 dinara.

Obrasci konkursne dokumentacije se mogu preuzeti u elektronskoj formi na internet stranici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja www.minrzs.gov.rs, u delu Konkursi i na Portalu e-Uprave www.euprava.gov.rs.

Predlozi programa se dostavljaju zaključno sa 22. novembrom 2019. godine, u zatvorenoj koverti, na adresu:

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja
Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom
Nemanjina 22-26, Beograd.

Više informacija o propozicijama konkursa i načinu prijavljivanja, kao i konkursnu dokumentaciju potražite na www.minrzs.gov.rs

Izvor: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Koordinaciono telo