Arhiva vesti
                   

KONKURS ZA NAGRAĐIVANjE UČENIKA SREDNjIH ŠKOLA ZA POSTIGNUTE USPEHE (ROK: 31. AVGUST 2020)

25. Jun 2020.

Ministarstvo omladine i sporta je 22. juna 2020. godine raspisalo Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2019. godine.

Konkurs će biti otvoren do 31. avgusta 2020. godine, a pravo na nagradu će imati učenici srednjih škola koji su u periodu od 1. januara 2019. godine do 31. decembra 2019. godine osvojili jednu od prve tri nagrade/mesta na republičkim ili međunarodnim priznatim takmičenjima.

Konkurs je objavljen u dnevnom listu „Kurir”, kao i na zvaničnim internet prezentacijama Ministarstva omladine i sporta – www.mos.gov.rs i Fonda za mlade talente Republike Srbije –  www.fondzamladetalente.rs .

Otkad je u nadležnosti Ministarstva omladine i sporta, od 2008. godine do danas, Fond je dodelio blizu 12.700 nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Dodatne informacije o konkursu i prateća dokumentacija su dostupn i na https://www.mos.gov.rs/vest/raspisan-konkurs-za-nagradivanje-ucenika-srednjih-skola-za-postignute-uspehe-na-priznatim-takmicenjima-u-zemlji-i-inostranstvu-koja-su-odrzana-2019-godine

Izvor: Ministarstvo omladine i sporta i Koordinaciono telo