Arhiva vesti
                   

KONKURS ZA ČLANSTVO U DOPISNIŠTVU OMLADINSKOG PORTALA YOUTH VIBES (ROK: 10. APRIL 2020)

2. April 2020.

Niš – Tinejdžerski portal Youth Vibes je raspisao konkurs za nove dopisnike, odnosno sve srednjoškolce i srednjoškolke koji žele prostor na kome mogu da iskažu svoje stavove i razmišljanja.

Prijave su otvorene do 10. aprila i treba ih slati na i-mejl konkurs@youthvibes.rs.

Konkurs je namenjen svim osmacima i srednjoškolcima uzrasta od 14 do 19 godina. 

Redakcija Youth Vobes portala članovima dopisništva omogućava razvijanje veština pisanja i novinarskog izveštavanja, kao i upoznavanje sa uređivačkom politikom.

Pored toga, članovi dopisništva će imati priliku da budu polaznici mini kursa korišćenja Word Press-a, a najangažovaniji  će vremenom  dobiti dodatne radionice i obuke i razna putovanja u cilju njihovog usavršavanja.

Upoznavanje sa radom mnogih magazina, portala, nedeljnika iz prve ruke, ali i dobijanje Press  akreditacija za određene događaje neke su od pogodnosti koje je redakcija ovog tinejdžerskog portala obezbedila za buduće članove dopisništva.

Članovi dopisništva redakcije Youth Vibes portala imaće i mogućnost dobijanja preporuke i/ili potvrde o obavljenoj praksi.

Detaljnije informacije o sadržini prijave možete pronaći na portalu Youth Vibes    https://youthvibes.rs/postani-dopisnik-omladinskog-portala-youth-vibes /

Izvor: Portal Youth Vibes i Koordinaciono telo