Arhiva vesti
                   

KONKURS SKGO ZA NAJBOLjE MEDIJSKE PRILOGE „ DRUGAČIJE OD DRUGIH”

17. April 2018.

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO), u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza,” koji finansira Vlada Švedske, i ove godine je raspisala konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi „Drugačije od drugih,” koji je za novinare lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija otvoren od 15. aprila do 15. oktobra 2018. godine.

Teme konkursa su: EU integracije, zaštita životne sredine, unapređenje poslovne klime, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama, kao i rodna ravnopravnost i ljudska prava na lokalnom nivou.

Raspisivanjem ovog konkursa SKGO želi da istakne važnost i ulogu lokalnih vlasti u ovim oblastima, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju građanima.

U okviru konkursa „Drugačije od drugih” biće dodeljeno ukupno pet nagrada, a autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima.

Ocenu o najboljim medijskim prilozima doneće nezavisni žiri, koji čine iskusni urednici vodećih redakcija u Republici Srbiji.  

Priloge treba poslati Službi za informisanje SKGO elektronskim putem na zeljko.krnetic@skgo.org i milos.obradovic@skgo.org, ili poštom na adresu STALNA KONFERENCIJA GRADOVA I OPŠTINA – Služba za informisanje, Makedonska 22/VIII, 11000 Beograd, sa naznakom – MEDIJSKI KONKURS „DRUGAČIJE OD DRUGIH“.

Dodatne informacije o konkursu su dostupne na http://www.skgo.org/storage/app/media/uploaded-files/Tekst%20medijskog%20konkursa%202018%20.pdf

Izvor: Stalna konferencija gradova i opština i Koordinaciono telo