Arhiva vesti
                   

KONKURS PROGRAMA ZA ODRŽIVE BIZNISE (ROK: 31. JANUAR 2020)

22. Januar 2020.

Program za održive biznise je novi program Smart kolektiva namenjen razvoju preduzeća sa jakim društvenim uticajem u Srbiji i njihovoj pripremi za impakt investicije. Učesnici programa će zajedno sa timom iskusnih biznis mentora, preduzetnika i investitora tokom pet meseci programa raditi na strategiji biznis razvoja i pripremi za impakt investicije u zemlji i inostranstvu.

Preduzeća sa najvećim potencijalom za dalji razvoj poslovanja i društvenog uticaja imaće priliku da apliciraju za inovativan finansijski instrument – beskamatnu pozajmicu u vrednosti do 50.000,00 EUR. Preduzeća će dobijenu investiciju vraćati bez kamate u periodu od 3 do 5 godina, prema dinamici prilagođenoj svakom posebnom preduzeću.

Program za održive biznise je deo Smart Impakt Fonda – Fonda za razvoj održive ekonomije koji će u narednih 5 godina investirati oko pola miliona evra u inicijative i preduzeća koja doprinose održivim i pozitivnim promenama u svojim zajednicama.

Prijave za učešće u programu su otvorene do 31. januara 2020. godine.

Prijavljivanje za program se vrši putem onlajn formulara koji je dostupan na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBuojuowqk4D1x9yXamdH5vgx-Vef_l2Ju_JCxhSmGHbsFeQ/viewform

Dodatne informacije o konkursu i smernice za apliciranje su dostupni na     http://smartkolektiv.org/wp-content/uploads/2020/01/SK-Program-za-odr%C5%BEive-biznise_Smernice-i-vi%C5%A1e-informacija.pdf

Izvor: Smart kolektiv i Koordinaciono telo