Arhiva vesti
                   

KONKURS „JUŽNIH VESTI" ZA NOVINARA U LESKOVCU (ROK: 11. OKTOBAR 2020)

25. Septembar 2020.

Želite li da se pridružite novinarskoj ekipi „Južnih vesti“ i izveštavate iz leskovačkog kraja? „Južne vesti“ traže pojačanje da bi unapredie informisanje građana  Jablaničkog okruga, ali i ostatka Srbije,  o dešavanjima u tom kraju. Pridružite im se.

Radno iskustvo nije presudan faktor, ali jesu motivacija, radna etika i spremnost na poštovanje novinarskih standarda i stalno učenje.

Ako ste zainteresovani, popunite prijavni formular, koji je dostupan na

https://forms.zohopublic.com/zohopeople1084/form/PrijavazaposaouJunimvestima/formperma/5M0RI6ho1ZTztv-wVBgGCFdt7S8lKAbH-six7coivC0, i dostavite ga najkasnije do nedelje, 11. oktobra 2020.

Prvi krug selekcije će biti završen do 15. oktobra, o čijim rezultatima će biti obavešteni svi kandidati, dok će na testiranje i razgovor biti pozvani kandidati koji uđu u uži izbor. Intervjui sa njima će biti obavljeni u narednih 10 dana.

Posle plaćenog probnog rada, koji ne može da bude duži od dva meseca, sa odabranim kandidatom će biti potpisan ugovor o radu koji će, u zavisnosti od dogovora i potreba, biti sa punim radnim vremenom.

Konkurs je otvoren za sve one koji žive i rade u Jablaničkom okrugu, Prednost će imati kandidati koji su novinari po obrazovanju, dok će krajnji ishod zavisiti od rezultata testa i intervjua.

Konačnu odluku o angažovanju novinara će doneti urednici nakon završene plaćene prakse u redakciji „Južnih vesti“ u Nišu.

Kandidatu će tokom boravka u Nišu biti pokriveni troškovi prevoza, smeštaja i ishrane.

Izvor: NUNS, Južne vesti i Koordinaciono telo