Arhiva vesti
                   

KONKURS JUGMEDIE: POŠALjITE FOTOGRAFIJU VAŠEG KRAJA I OSVOJITE NAGRADU (ROK: 14. AVGUST 2020)

16. Juli 2020.

U želji da nam bar na trenutak olakša ove teške dane opterećene pandemijom virusa korona i da nam ulepša leto 2020. godine, portal Jugmedia je objavio konkurs za najlepše fotografije Jablaničkog okruga pod nazivom Moj kraj kroz kameru mobilnog telefona”.

Možete da pošaljete fotografije izlaska ili zalaska sunca, kiše, oblaka, reke, prirode, cveća, bašte, životinja, livade, ulice, trgova, parkova, mostova, kuća, ljudi ili bilo kog trenutka ili kutka vašeg kraja za koji smatrate da je vredan da se ovekoveči fotografijom.

Konkurs je otvoren do 14. avgusta, a troje finalista, koje će odabrati profesionalni fotografi, će biti novčano nagrađeno simboličnim iznosima.

Uslov je samo da fotografije moraju da budu slikane mobilnim telefonom, bez efekata i obrađivanja u fotošopu, horizontalno.

Pored fotografije, koju treba da pošaljete na e-mejl jugmedia.redakcija@gmail.com,  potrebno je da dostavite i vaše ime i prezime, mesto gde je fotografija nastala i opis fotografije.

Sve poslate fotografije će biti  objavljene na  Instagram  Fejsbuk profilu portala Jugmedia  i uz vaš potpis korišćene za potrebe portala Jugmedia.

Napomena: Nakon završenog foto konkursa za Jablanički okrug, raspisaće se i konkursi za Pčinjski, Toplički, Pirotski i Nišavski okrug.

Izvor: Portal Jugmedia i Koordinaciono telo