Arhiva vesti
                   

KALANOVIĆ U PREŠEVU O EKONOMSKOM I REGIONALNOM RAZVOJU

22. Februar 2013.

Beograd - Ministarka regionalnog razvoja i lokalne samouprave Verica Kalanović boraviće danas u Preševu, gde će učestvovati na tribini posvećenoj ekonomskom i regionalnom razvoju Preševa, Bujanovca i Medveđe.

Kalanović će u Preševu obići kancelariju Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, a nakon toga će se sastati sa predsednikom opštine Preševo, Ragmijem Mustafom, najavljeno je iz resornog ministarstva. Ona će učestvovati i na tribini "Dijalogom protiv stereotipa svi smo isti", koju organizuje Američka agencija za međunarodni razvoj u okviru projekta "Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva", kojim rukovodi Institut za održive zajednice, navodi se u saopštenju.

Tribina je posvećena jačanju demokratije u lokalnoj zajednici i unapređenju kvaliteta života građana u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa. Učesnici tribine će govoriti o regionalnom razvoju, ekonomskom statusu ovih opština i značaju lokalnih samouprava, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug