Arhiva vesti
                   

JUNIORI IZ BUJANOVCA U POSETI BEOGRADU

19. April 2011.

Košarkaški klub BSK Junior iz Bujanovca za svoje najmlađe košarkaše, organizovao je posetu Beogradu. Njih pedesetoro uzrasta od šest do deset godina su u ponedeljak 18. aprila posetili prestonicu i u novobeogradskoj Hali sportova prisustvovali treningu juniora KK Partizan.

Nakon treninga mladih partizanovaca bujanovački juniori posetili su stadione fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan i trofejne sale dva naša najveća kluba. Tokom obilaska stadiona i trofejne sale Partizana družili su se sa bivšim košarkaškim reprezentativcem i asom Partizana Zoranom Stevanovićem,.

Mladi košarkaši iz Bujanovca proveli su poslepodne u restoranu Mek Donalds, sa predsednikom Koordinacionog tela ministrom Milanom Markovićem. Tom prilikom trener KK BSK Junior Nenad Stajić dodelio je zahvalnice ministru Markoviću i direktorki Službe Koordinacionog tela Danijeli Nenadić.

Na kraju dana, ispunjenog brojnim sadržajima koji je učinio da deca iz Bujanovca ponesu najlepše utiske iz Beograda, posetili su zoološki vrt.

Poseta Beogradu organizovana je u okviru projekta „Da zajedno živimo bolje“ koji je podržalo Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.