- Godina 2024
- April (39)
- Mart (32)
- Februar (24)
- Januar (28)
- Godina 2023
- Decembar (32)
- Novembar (46)
- Oktobar (29)
- Septembar (18)
- Avgust (9)
- Juli (4)
- Jun (24)
- Maj (24)
- April (21)
- Mart (38)
- Februar (27)
- Januar (14)
- Godina 2022
- Decembar (26)
- Novembar (29)
- Oktobar (37)
- Septembar (36)
- Avgust (30)
- Juli (13)
- Jun (33)
- Maj (41)
- April (27)
- Mart (40)
- Februar (29)
- Januar (23)
- Godina 2021
- Decembar (42)
- Novembar (24)
- Oktobar (24)
- Septembar (31)
- Avgust (29)
- Juli (27)
- Jun (44)
- Maj (16)
- April (10)
- Mart (87)
- Februar (60)
- Januar (35)
- Godina 2020
- Decembar (109)
- Novembar (111)
- Oktobar (109)
- Septembar (114)
- Avgust (29)
- Juli (129)
- Jun (116)
- Maj (93)
- April (106)
- Mart (115)
- Februar (53)
- Januar (31)
- Godina 2019
- Decembar (37)
- Novembar (73)
- Oktobar (55)
- Septembar (51)
- Avgust (69)
- Juli (57)
- Jun (22)
- Maj (56)
- April (72)
- Mart (53)
- Februar (25)
- Januar (22)
- Godina 2018
- Decembar (49)
- Novembar (52)
- Oktobar (46)
- Septembar (49)
- Avgust (61)
- Juli (46)
- Jun (48)
- Maj (33)
- April (61)
- Mart (53)
- Februar (48)
- Januar (50)
- Godina 2017
- Decembar (46)
- Novembar (56)
- Oktobar (60)
- Septembar (40)
- Avgust (62)
- Juli (61)
- Jun (58)
- Maj (44)
- April (44)
- Mart (59)
- Februar (54)
- Januar (44)
- Godina 2016
- Decembar (55)
- Novembar (70)
- Oktobar (74)
- Septembar (35)
- Avgust (52)
- Juli (50)
- Jun (63)
- Maj (34)
- April (48)
- Mart (47)
- Februar (33)
- Januar (46)
- Godina 2015
- Decembar (43)
- Novembar (39)
- Oktobar (59)
- Septembar (57)
- Avgust (19)
- Juli (50)
- Jun (28)
- Maj (28)
- April (54)
- Mart (55)
- Februar (29)
- Januar (30)
- Godina 2014
- Decembar (26)
- Novembar (48)
- Oktobar (45)
- Septembar (31)
- Avgust (28)
- Juli (30)
- Jun (24)
- Maj (53)
- April (30)
- Mart (26)
- Februar (31)
- Januar (16)
- Godina 2013
- Decembar (23)
- Novembar (29)
- Oktobar (35)
- Septembar (15)
- Avgust (16)
- Juli (24)
- Jun (14)
- Maj (28)
- April (14)
- Mart (16)
- Februar (22)
- Januar (15)
- Godina 2012
- Decembar (12)
- Novembar (32)
- Oktobar (35)
- Septembar (5)
- Avgust (15)
- Juli (15)
- Jun (3)
- Maj (5)
- April (10)
- Mart (17)
- Februar (8)
- Januar (10)
- Godina 2011
- Decembar (9)
- Novembar (19)
- Oktobar (19)
- Septembar (18)
- Avgust (12)
- Juli (16)
- Jun (8)
- Maj (20)
- April (14)
- Mart (22)
- Februar (12)
- Januar (8)
- Godina 2010
- Decembar (3)
- Novembar (8)
- Oktobar (18)
- Septembar (20)
- Avgust (12)
- Juli (16)
- Jun (22)
- Maj (15)
- April (12)
- Mart (15)
- Februar (22)
- Januar (11)
- Godina 2009
- Decembar (12)
- Novembar (17)
- Oktobar (10)
- Septembar (13)
- Avgust (7)
- Juli (16)
- Jun (15)
- Maj (9)
- April (15)
- Mart (6)
- Februar (14)
- Januar (6)
- Godina 2008
- Decembar (9)
- Novembar (12)
- Oktobar (16)
- Septembar (12)
- Avgust (12)
- Juli (10)
- Jun (20)
- Maj (11)
- April (13)
- Mart (11)
- Februar (13)
- Januar (11)
- Godina 2007
- Decembar (8)
- Novembar (18)
- Oktobar (24)
- Avgust (2)
JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU BIPS HAB ZA PREMIJUM HRANU
BIPS Hab za Premijum Hranu pruža podršku proizvođačima visokokvalitetne hrane iz Srbije koji su već prisutni ili imaju potencijal za ulazak na domaće i strano tržište. Cilj je da se domaćim kompanijama pomogne da unaprede svoje proizvode kako bi bolje odgovorili na trendove na tržištu, potražnju, zahteve kupaca i plasiraju ih na odgovarajuće tržište.
U okviru programa Dizajn hab za premijum hranu otvoren je drugi po redu javni poziv za podršku kompanijama koje proizvode premijum i visokokvalitetnu hranu iz sledećih kategorija: zdrave grickalice, namazi na bazi povrća, barovi, prirodna funkcionalna hrana, hrana za decu, proizvodi bogati proteinima na bazi bilja, organska i bio-hrana.
Program Dizajn hab za premijum hranu finansiran je od strane USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.
Na konkurs mogu da se prijave start-apovi, privredna društva i socijalna preduzeća koja se bave proizvodnjom premijum prehrambenih proizvoda, već prisutnih na tržištu ili sa potencijalom za ulazak na domaće i inostrano tržište.
Svim izabranim korisnicima BIPS Hab za Premijum Hranu će, u okviru Programa, obezbediti svu ekspertsku pomoć i podršku u četiri ključne oblasti razvoja proizvoda i poslovanja:
- Unapređenje tehnologije proizvodnje;
- Unapređenje dizajna pakovanja i etikete;
- Podršku za ulazak na domaće i inostrano tržište kroz posredovanje sa velikim maloprodajnim lancima, HoReCa, on-line kanalima i izvoznim kompanijama;
- Pristup izvorima finansiranja za unapređenje poslovanja.
Prednost pri izboru imaće preduzeća koja ispunjavaju sledeće kriterijume:
- Kriterijumi koji se tiču preduzeća: proizvodni kapacitet, prisustvo na tržištu, iskustvo vlasnika/tima;
- Kriterijumi koji se tiču proizvoda: stepen inovativnosti, faza razvoja proizvoda, sadrži sirovine iz Srbije, nivo dodate vrednosti, tehnologija koja se koristi, standardi kvaliteta, tržišni potencijal, potencijal za izvoz;
- Horizontalni kriterijumi: društveni uticaj i odgovornost.
Rok za prijavu je 5. jun 2019. godine.
Kontakt za sve dodatne informacije: Bratislav Dobrić, rukovodilac projekta,
Aplikacioni formular možete da preuzmete na https://bips.rs/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-bips-hab-za-premijum-hranu/
Izvor: BIPS i Koordinaciono telo