Arhiva vesti
                   

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA REGIONALNOJ RADIONICI “CONNECTING NEIGHBOURS 2019” (ROK: 23. SEPTEMBAR 2019)

17. Septembar 2019.
Pozivju se organizacije civilnog društva, jedinice lokalne samouprave i predstavnici kulturnih, obrazovnih i naučnih institucija sa teritorije Republike Srbije da prijave svoje predstavnike za učešće na regionalnoj radionici „Connecting Neighbors 2019“.
 
Prijave treba poslati elektronskim putem najkasnije do ponedeljka, 23. septembra 2019. godine, na mejl adresu jelena.todorovic@civilnodrustvo.gov.rs.
 
Radionicu organizuje Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao nacionalna kontakt tačka za program Evropske unije “Evropa za građane i građanke“u Srbiji.
 
Radionica se održava u Sarajevu od 22 do 24. oktobra 2019. godine sa ciljem da promoviše i ohrabri regionalni pristup u rešavanju zajedničkih problema, posebno kroz program EU „Evropa za građane i građanke”.
 
Radionica predstavlja i priliku za međusobno upoznavanje regionalnih aktera, prenošenje znanja i razmenu ideja i primera dobre prakse. Učesnici će imati priliku da uspostave partnerstva u okviru regiona, kao i da zajednički osmisle i razviju projektne ideje.
 
Organizatori su u mogućnosti da pokriju troškove smeštaja i puta (prevoz minibusom i 2 noćenja u Sarajevu) za najviše 10 učesnika, koliko će biti izabrano ovim javnim pozivom.
 
Detaljnije informacije o radionici, formular za prijavljivanje i agenda se nalaze na. http://civilnodrustvo.gov.rs/vest/evropa-za-građane-i-građanke:-javni-poziv-za-učešćee-na-regionalnoj-radionici-connecting-neighbors-2019.37.html?newsId=1101 
 
Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Koordinaciono telo