Arhiva vesti
                   

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PREDLOGA PROGRAMA ODNOSNO PROJEKATA: IZGRADNjA, OPREMANjE I ODRŽAVANjE SPORTSKIH OBJEKATA NA PODRUČJU REPUBLIKE SRBIJE (ROK: 31. AVGUST 2020)

2. Juli 2020.

Ministarstvo omladine i sporta je objavilo poziv za podnošenje predloga programa odnosno projekata u oblasti sporta kroz izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata koji su od značaja za razvoj sporta na celom području Republike Srbije, vodeći računa o regionalnoj pokrivenosti i stepenu razvoja sportske infrastrukture u jedinicama lokalne samouprave.

Prioritet imaju programi, odnosno projekti koji se odnose na finansiranje radova na sportskim objektima čija je izgradnja započeta ali nije završena, kao i njihovo stavljanje u upotrebu.

Osnovni cilj programa odnosno projekta, je stvaranje uslova za odvijanje sportskih aktivnosti i korišćenje sportskih objekata od strane svih kategorija stanovnika.

Sredstva za finansiranje programa, odnosno projekata, biće planirana u budžetu Ministarstva za 2021. godinu.

Krajnji rok za dostavu prijava je 31. avgust 2020. godine.

Za dodatne informacije o konkursu možete da se se obratite putem elektronske pošte na adrese: bratislav.petrovic@mos.gov.rs  i marija.misovic@mos.gov.rs .

Dodatni podaci o konkursu i prijavni formular su dostupni na https://www.mos.gov.rs/vest/ministarstvo-omladine-i-sporta-raspisuje-javni-pozivi-za-prijavu-predloga-programa-odnosno-projekata-izgradnja-opremanje-i-odrzavanje-sportskih-objekata-na-podrucju-republike-srbije

Izvor: Ministarstvo omladine i sporta i Koordinaciono telo