Arhiva vesti
                   

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA OSTVARIVANjE PRAVA NA PODSTICAJE ZA INVESTICIJE U OPREMU U OBJEKTIMA ZA PRERADU MLEKA, MESA, VOĆA, POVRĆA I PROIZVODNjU VINA, PIVA I JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA U 2019. GODINI

23. Juli 2019.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je objavilo javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u opremu u objektima za preradu mleka, mesa, voća, povrća i proizvodnju vina, piva i jakih alkoholnih pića u 2019. godini.

Pravo na podsticaje ostvaruju lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava (u daljem tekstu: Registar) i nalaze se u aktivnom statusu, i to:

1) preduzetnik;

2) privredno društvo;

3) zemljoradnička zadruga koja ima najmanje pet članova zadruge koji su upisani u Registar kao nosioci ili članovi pet različitih komercijalnih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava u aktivnom statusu.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u opremu u objektima za preradu mleka, mesa, voća, povrća i proizvodnju vina, piva i jakih alkoholnih pića u 2019. godini podnosi se u periodu od 15. jula do 15. novembra 2019. godine.

Dodatne informacije o pozivu su dostupne na http://www.minpolj.gov.rs/javni-poziv-za-podnosenje-zahteva-za-ostvarivanje-prava-na-podsticaje-za-investicije-u-opremu-u-objektima-za-preradu-mleka-mesa-voca-povrca-i-proizvodnju-vina-piva-i-jakih-alkoholnih-pica-u-2019/

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Koordinaciono telo