Arhiva vesti
                   

JAVNI KONKURS ZA SREDNjOŠKOLCE „VLOGORITAM“

27. Maj 2019.

Školska redakcija RTS-a, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, je pokrenula javni konkurs za srednjoškolce Vlogoritam, kao jedan od projekata u okviru višegodišnje kampanje „Bezbednost dece na internetu“. Zadatak je snimanje vloga na temu „Mogućnosti i opasnosti interneta“.

Za konkurs „Vlogoritam“se traže srednjoškolski autori koji će reći svoje mišljenje, ispričati iskustva ili dati savete o mogućnostima koje nudi internet, ali i opasnostima sa kojima se mladi mogu susresti na mreži.

Za potrebe ovog javnog konkursa, RTS će otvoriti posebnu internet platformu na kojoj će biti objavljeni svi prikladni vlogovi, i tim putem će publika moći da glasa za svoje favorite.

Autori najboljeg vloga po glasovima publike, kao i autori najboljeg vloga po odluci stručnog žirija konkursa, dobiće priliku da postanu saradnici serije Promaja Redakcije školskog programa Radio-televizije Srbije.

Rok za slanje vlogova je 1. jun 2019. godine, a rezultati će biti objavljeni 15. juna 2019. godine.

Za više informacija o konkursu pogledajte propozicije konkursa „Vlogoritam“http://www.rts.rs/page/rts/ci/javniservis/story/621/konkursi/3411790/konkursi-2019.html

Izvor: RTS i Koordinaciono telo