Arhiva vesti
                   

„IGRE BEZ GRANICA“ U VRANjU

28. Jun 2018.

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Karavan „City Games,“ koji je sličan nekadašnjim „Igrama bez granica,“ uskoro kreće na svoju turneju, a u Vranje stiže 18. jula. „City Games“su međunarodni sportsko-zabavni projekat koji je organizovan kao serija takmičenja između predstavnika evropskih gradova. Karavan „City Games“ će ove godine posetiti 10 gradova u Srbiji.

Karavan „City Games” je krenuo iz Hrvatske, a u Srbiju stiže 4. jula, kada će prijavljeni gradovi odmeriti snage na bazenu u Vrbasu. “City Games” je osmišljen kako bi podsticao saradnju između država kroz razmenu turističkih, kulturnih i ekonomskih aktivnosti na nivou gradova. One imaju misiju da gledaoce i takmičare zabave i edukuju kroz upoznavanje kulturne baštine i tradicije raznih evropskih gradova.

Igre će biti održane na „Jumkovom” bazenu od 19.30 časova, a trinaest zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove kroz zabavu i sport.

Prijave se dostavljaju preko službene veb stranice city-games.com a pozvani su svi sportisti, rekreativci i ljubitelji sporta da se prijave, dobro zabave i donesu veliku pobedu svom gradu, a potom i svojoj zemlji.

Izvor: RTV Ritam i Koordinaciono telo