Arhiva vesti
                   

FORUM SOCIJALNIH INOVACIJA 2020 (ROK: 25. SEPTEMBAR 2020)

23. Septembar 2020.

Smart kolektiv vas poziva da se pridružite sedmom Forumu socijalnih inovacija SIF 2020, koji će biti održan onlajn od 28.septembra do 2.oktobra.

SIF2020 teži da kroz programske celine omogući razgovor, inspiraciju i obogati znanje svih učesnika. Biće fokusiran na osnaživanje socijalne ekonomije i socijalnih preduzetnika naročito u vremenima krize kao što je KOVID.

Registujte se za SIF2020 i postanite deo zajednice od preko 800 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora iz 16 zemalja, koji su učestvovali na SIF-u tokom prethodnih 6 godina:

• Razgovarajte sa ključnim akterima iz regiona o tome kako da izgradimo partnerstva koja podstiču socijalne inovacije i zelenu ekonomiju? Koje vidove podrške predviđa novi plan za socijalnu ekonomiju Evropske komisije i COVID globalni savez za podršku socijalnim preduzećima? Kakva iskustva i lekcije imaju programi podrške za mlade socijalne preduzetnike u Severnoj Africi, na Bliskom istoku i u regionu Zapadnog Balkana?

• Inspirišite se kroz priče i prezentacije uspešnih socijalnih mladih i zelenih preduzetnika. Upoznajte pionire impakt investiranja u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi i njihova iskustva u pokretanju impakt fondova. Naučite više o problemu upravljanja viškovima hrane i doniranju hrane u Srbiji i Evropi.

• Saznajte – Prijavite se za radionice za socijalna preduzeća – Kako upravljati finansijama u doba krize i Kako da integrišete socijalnu misiju u vašu komunikaciju? Ili se prijavite za neku od radionica za mlade – Šta je socijalno preduzetništvo? Šta su socijalne inovacije ? Kako pokrenuti zeleni biznis?

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je broj učesnika na radionicama ograničen. Obezbedite mesto na vreme.

Registracije su otvorene do 25. septembra na

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuGFi7o9rXHpixItfubZQpUeM2s3LzQKRhZ1WknULuHODSFQ/viewform

Program konferencije, informacije o govornicima i radionicama pratite na našem vebsajtu ili Fejsbuk stranici:
https://www.facebook.com/smart.kolektiv

Za sve dodatne informacije,  kontaktirajte kancelariju Smart kolektiva putem mejla office@smartkolektiv.org.

Izvor; Građanaske inicijative i Koordinaciono telo