Arhiva vesti
                   

FILM O TURISTIČKIM POTENCIJALIMA OPŠTINE BUJANOVAC

30. Maj 2017.

Bujanovac- Sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije danas počinje snimanje filma o turističkim potencijalima opštine Bujanovac. Film će biti emitovan u okviru serijala Radio televizije Srbije „Lepša strana Srbije“.

Koordinatorka u Turističkoj organizaciji Bujanovca, Ljiljana Andrić, otkriva da će film trajati 30 minuta.

„Televizijska ekipa će u naredna dva dana, zajedno sa predstavnicima Turističke organizacije, posetiti manastir sveti Prohor Pčinjski, arheološko nalazište Kale u Krševici, objekte seoskog turizma, etno restorane i mini hotele na teritoriji naše opštine. Takođe, posetiće i staru džamiju u selu Biljača, Bujanovačku banju, Muzičku školu, Bujanovačko jezero i fabrike za proizvodnju mineralne vode. Uz to, planirano je i snimanje nastupa ovdašnjih kulturno umetničkih društava kao i autorskih dela Udruženja Vredne ruke“, objasnila je Andrić.

U Turističkoj organizaciji Bujanovac, koja je ove godine uspešno nastupila na nekoliko sajamskih manifestacija u zemlji i inostranstvu, ukazuju na ogroman značaj ovog poduhvata, kojim će biti predstavljeni turistički potencijali Bujanovačke opštine.

Film će, kako očekuju, moći da koriste i za prezentaciju na predstojećim sajmovima.

Izvor: Vranjske novine i Koordinaciono telo