Arhiva vesti
                   

EU PRO OBJAVIO DRUGI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PREDUZETNICIMA, MIKRO I MALIM PREDUZEĆIMA (ROK: 10.NOVEMBAR 2019)

17. Oktobar 2019.

Razvojni program EU PRO je objavio drugi javni poziv za podnošenje predloga projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća.

Rok za podnošenje prijava je 10. novembar 2019. godine.

Ukupan budžet ovog poziva za dodelu bespovratne pomoći preduzetnicima, mikro i malim preduzećima je 2,5 miliona evra. Ova inicijativa samo je jedna od aktivnosti koju finansira Evropska unija kroz razvojni program EU PRO u cilju podsticaja razvoja privatnog sektora i povećanja tržišnog potencijala kako bi se stvorili uslovi za otvaranje novih radnih mesta.

Izbor korisnika će se vršiti na osnovu evaluacije projektnog predloga i prateće dokumentacije prema kriterijumima objavljenim u Javnom pozivu. EU PRO tim će obaviti i verifikacione posete aplikantima odabranim kroz tehničku evaluaciju.

Prijavu treba poslati elektonskim putem na e-mejl adresu rsoc.prijava@unops.org. Sva dokumenta i aplikacioni formular se predaju isključivo na srpskom jeziku

Aplikacioni formular (Aneks A) se predaje u Edžcel i PDF formatu

Pitanja koja se odnose na javni poziv aplikanti mogu postaviti preko e-mejl adrese   

 rsoc.pitanja@unops.org najkasnije do 27. oktobra 2019. godine.

Više o programu, kao i o kriterijumima za izbor korisnika i načinu apliciranja možete saznati na onlajn info-sesiji koja će se održati u utorak, 22. oktobra, u 11 časova. Link za onlajn info sesiju je https://zoom.us/j/883387297

Tekst javnog poziva i dokumentaciju potrebnu za prijavljivanje na javni poziv možete da preuzmete na http://www.centarzarazvoj.org/vest.php?id=820&oblast=konkursi.

Izvor: Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i Koordinaciono telo