Arhiva vesti
                   

EPALE KONFERENCIJA „RAZLIČITI PRISTUPI U RAZVOJU DIGITALNIH KOMPETENCIJA U OBRAZOVANjU ODRASLIH“(ROK: 8. MART 2020)

26. Februar 2020.

Fondacija Tempus organizuje regionalnu EPALE konferenciju pod nazivom „Različiti pristupi u razvoju digitalnih kompetencija u obrazovanju odraslih“, koja će se održati 2. i 3. aprila 2020. godine, u hotelu Metropol Palas u Beogradu.

Cilj konferencije je pokretanje diskusija na temu razvoja digitalnih kompetencija u obrazovanju odraslih u regionu, kao i razmena dobrih praksi i uspostavljanje saradnje u ovoj oblasti.

Konferencija je namenjena učesnicima koji su aktivni u oblasti obrazovanja odraslih, zaposlenima u školama za osnovno obrazovanje odraslih, centrima za obrazovanje odraslih, institucijama koje pružaju usluge profesionalnog usavršavanja nastavnicima, zatim institucijama koje sprovode istraživanja u oblasti obrazovanja odraslih, kao i u drugim organizacijama koje rade u ovom sektoru.

Prijavljivanje za učešće na konferenciji otvoreno je do 8. marta 2020. i to putem registracionog formulara koji je dostupan na https://sveta.tempus.ac.rs/epale-regionalna-konferencija-2-i-3-april-2020/

Učešće na konferenciji je besplatno, a obezbeđen je i prevod. Pored toga, za sve učesnike van teritorije Beograda obezbeđena je refundacija putnih troškova prema pravilniku Fondacije Tempus, kao i hotelski smeštaj između dva dana održavanja konferencije, u noći 2. aprila. Ukoliko neko od učesnika bude onemogućen da prisustvuje konferenciji, rezervaciju smeštaja može otkazati do 8. marta putem mejl adrese: adult-education@tempus.ac.rs .

U slučaju velikog broja prijava, prilikom izbora vodiće se računa o regionalnoj zastupljenosti, dok će prednost biti data učesnicima koji su registrovani na EPALE platformi i koji nisu ranije učestvovali u događajima EPALE nacionalnog tima za podršku.

EPALE je platforma razvijena u okviru Erazmus+ programa, koja omogućava svima koji se bave, ili su zainteresovani za obrazovanje odraslih u Evropi, da se virtuelno sastanu na jednom mestu i razmene svoja znanja, iskustva, pitanja i dobre prakse.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/3342 430, opcija 3 i e-pošte:  adult-education@tempus.ac.rs

Više informacija o pozivu potražite na erasmusplus.rs

Izvor: Fondacija Tempus i Koordinaciono telo