Arhiva vesti
                   

DONACIJA ZA PREDŠKOLSKU USTANOVU U PREŠEVU

27. Maj 2016.

PREŠEVO - U predškolskoj ustanovi „8.mart“ u Preševu juče je održana svečana primopredaja donacije koju je omogućila Fondacija za otvoreno društvo u saradnji sa Grupom 484.

Svečanosti su prisustvovali  predstavnici Fondacije za otvoreno društvo, Mihajlo Čolak, izvršni direktor Grupe 484, Vladimir Petronijević, direktorka predškolske ustanove Sinavere Šaćiri, Dželal Memetija i narodni poslanik Rize Halimija.

Ukupna vrednost donacije igračaka, didaktičkih materijala kao i opreme za predškolske ustanove za predškolsku ustanovu „8. mart“ u Preševu iznosi 1,812,258.40 dinara.

Donacija je ostvarena u okviru projekta Fondacije za otvoreno društvo Srbija „Unapređenje migracionih politika u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana“, čiju realizaciju u ovom segmentu je sprovela Grupa 484.

Svečanosti su prisustvovali  predstavnici Fondacije za otvoreno društvo, Mihajlo Čolak, izvršni direktor Grupe 484, Vladimir Petronijević, direktorka predškolske ustanove Sinavere Šaćiri, zamenik predsednika opštine Preševo, Dželal Memetija i narodni poslanik Riza Halimi.

Izvor : Jugpres, Koordinaciono telo